Zprávy RSHb

Úvodní slovo předsedy regionálního svazu

Webové stránky našeho regionálního svazu se dočkaly po dlouhé době slavnostního spuštění. Úvodní slovo jsme proto dali, komu jinému než předsedovi regionálního svazu, Vítu Řezáčovi.

„Vážení hokejbaloví kolegové,
vítám Vás při příležitosti zprovoznění nové webové stránky regionálního svazu, která je propojená s novým informačním systémem, proto její spuštění bylo podmíněno jeho dokončením. Za dlouhou dobu bez kvalitní webové komunikace se Vám omlouváme.

S novou webovou stránkou se současně mění způsob provádění registračních průkazů. Z domova tak bude každý klub schopen vyřídit registraci, přestup a další změny v matrice. Tato revoluční změna byla potřebná a my věříme, že Vám i nám usnadní komunikaci se svazem.

V letošním roce slaví svaz 30 let od svého vzniku. Hokejbal ve středočeských městech a v Praze je ovšem o pár let starší. Pár pamětníků začátků dodnes hraje. Chtěl bych je tímto pozdravit a poděkovat jim za sportovní nadšení a šíření dobrého jména hokejbalu. Většina průkopníků již ovšem nehraje, ale někteří přivedli k hokejbalu své děti a jejich kamarády. Za to jim patří rovněž velké poděkování. Budoucnost hokejbalu patří jednoznačně propojení mládeže s dospělými. Apeluji tedy na Vás, kteří hokejbal máte rádi, něco vám v životě přinesl, a nevadilo by Vám se mu věnovat i po skončení hráčské kariéry, abyste neváhali a kontaktovali funkcionáře klubu nebo regionálního svazu, které znáte, a sdělili nám to. Máme projekt ProHokejbal, kde každý může najít uplatnění podle svých časových možností nebo svého zájmu.

Vážení hokejbalisti, věříme, že zbytek letošní sezóny Vám přinese radost ze hry a těšíme se na setkávání s Vámi na našich hřištích.“

Jménem výkonného výboru
Vít Řezáč, předseda