Český pohár

Kdo se v Českém poháru probojuje do 5. kola ze středočeských celků?

Zimní přestávka se v únoru ukončí, protože se otevřou brány Českého poháru, kde si týmy vyzkouší svoji formu, na které pracovaly v zimní pauze. Čtvrté kolo nám přinese celkem 8 zápasů. Ve 4 z nich se objeví naši zástupci! Na jaké zápasy se můžete těšit? Kdo postoupí dále? Překvapí druholigoví Rafani

Vyšlápnou si Tygři na extraligové Pardubice jako proti Svítkovu?

4. kolo

Sobota. 19.2. 2022

HBC Ještěři Ústí nad Labem – HBC Kladno 16:30

Neděle 27.2. 2022

Rafani Praha – Ježci Heřmanův Městec 14:00

 Vlčí Smečka Ústí nad Labem – HBC Hostivař 14:00

Sobota 6.3. 2022

HBC Tygři Mladá Boleslav – HBC Pardubice 15:00


Foto: HBC Kladno. Dostanou se favoriti z Kladna a Hostivaře na finálový turnaj?

Který z favoritů zaváhá? Jak na tom budou Rafani proti Ježkům??

Rafani budou čekat na nájezd ambiciózních Ježků. Podaří se jim opět vyšlápnout na favorita? Na Hostivař si brousí zuby Vlci z Ústí nad Labem, kteří v této sezóně hrají velmi dobře. Kdo z těchto dvou celků postoupí dále? Favorizující Kladno vyzve ústecké Ještěry z 1. Ligy. Bude to pro Středočechy lehký oříšek? Tygři z Mladé Boleslavi si vyšlápli na prvoligové Pardubice ze Svítkova a teď je čeká další pardubický soupeř! Extraligové HBC Pardubice budou čelit černému koni z Mladé Boleslavi. Můžeme čekat překvapení v tomto klání?

Kdo překvapí a kdo se bude rvát o postup na finálový turnaj?

V těchto zápasech se může stát již cokoliv. I outsider z nižší ligy může překvapit a přehrát zkušený extraligový či prvoligový tým. Jak tomu bude teď v únoru? Komu věříte a jaké výsledky tipujete? Porazí Tygři Pardubice? Vyřadí Rafani Ježky? A co favorit z Kladna a Hostivaře? Extraligové KOVO a Kert Park bohužel účast v Českém poháru zabalily ve 3. kole kontumací.