Mládež

Kdo se v jarní části ze středních Čech porve o postup na finálový turnaj dorostu a kdo je favoritem v juniorech?

Stejně jako Extraliga juniorů pokračuje i Extraliga dorosteneckých hokejbalistů. Kdo má jaké šance na postup do turnajové fáze soutěže v Extralize dorostu? Mládežnické Extraligy se pomalu probouzejí ze zimního spánku. Ve východní vládne Hostivař. Kdo si to letos rozdá o titul?

Junioři

Hostivař vládne východní divizi v Extralize juniorů! Kladno a Kelti bojují na západě o play-off!

Suverénně si v Extralize juniorů vedou Pražané z Hostivaře a mladíci ze Svítkova. Oba týmy na svém kontě mají 31 bodů a přetahují se o první místo. Na západě je hodně podobná situace jako na východě. Kladno, Kelti, KOVO, Rakovník a Nové Strašecí budou bojovat ve kvalifikační skupině o postup do play-of!

Foto: HBC Rakovník. Jak dopadne boj v kvalifikační skupině mezi Kladnem a Rakovníkem?

Jak bude dále vypadat juniorská sezóna?

Podzim rozdělil obě tabulky na vrchní a spodní část tabulky. Teď budou první tři týmy z obou divizí hrát dvoukolově proti sobě, přičemž první 4 týmy postupují do play-off. Poslední dva týmy z této skupiny poté budou hrát předkolo o play-off. Zbylých 5 týmů v každé divizi bude mít stále šanci se do vyřazovacích bojů dostat. Jak východní týmy, tak západní týmy budou společně hrát v „nových“ skupinách. Tři nejlépe umístěné týmy dostanou možnost poprat se o play-off v předkole!

Dorost

Západní divizi dorostu vládne Kladno! Jak se však bude měnit postupová místa?

Z nejlepší pozice do jarní části půjde tým Kladna, který na svém kontě celkem 24 bodů. O druhé místo bude bojovat Hostivař a Plzeň. Západočeši mají o bod méně než Pražané a tak bude boj o přímý postup na finálový turnaj velmi zajímavý. Hokejbalisté Keltů, Kert Parku a Suchdolu uzavírají postupovou „šestku“. Podobně na tom je pražské KOVO A, ale získají borci z Palmovky sílu k postupu? Pražští Rebelové nesklápějí hlavy a půjdou do jara s velkým sebevědomím. Uvidíme na co to bude stačit, dorostenecký tým KOVA B nejspíše na postup pomýšlet nemůže, protože nezískal ani bod.

Neděle 6.3.2022

SK Kelti 2008 – HC Kert Park Praha 13:00


Neděle 13.3.2022

HBC Plzeň – HC Kert Park Praha 14:00

HBC Hostivař – TJ KOVO Praha A 13:00

SK Kelti 2008 – HBC Kladno 13:00

HBC Prachatice – SK Rebel Praha 12:00

SK Suchdol nad Lužnicí – TJ KOVO Praha B 12:00


Foto: HBC Plzeň. Jak si v jarní části povedou dorostenci Rebelů?

Jaký bude herní systém Extraligy dorostu na jaře?

Týmy v obou divizích bojují o postup do další fáze soutěže, která se v letošní sezóně bude odehrávat ve formě finálových turnajů. První dva týmy z východní, ale i západní divize postoupí přímo na finálový turnaj, kde si to rozdají o titul! Zbylé 4 týmy v obou divizích, jež se vešly do postupující „šestky“, poté spolu budou hrát kvalifikační turnaj, přičemž na finálovou akci se dostanou vítězové obou kvalifikačních skupin! Tak do bude hrát o titul?