2. Liga

Ještěři vypadli ve čtvrtfinále s poličskou Kometou! Tomáš Tóth však dál zápolí za Rafany!

Tomáš Tóth má velké vytížení. Hrál 1. Ligu za Ještěry, se kterými vypadl ve čtvrtfinále proti poličské Kometě. Tento borec dál bojuje v play off 2. Ligy, kde Rafani lehce přešli přes Ďábly! A dále se rezerva Rafanů může těšit z jeho účasti v play off Pražské ligy! Jak to tento borec zvládá?

V semifinále přijde úplně jiný soupeř

Tomáši, Vy jste velmi vytíženým hokejbalistou. Hraje 2. Ligu za Rafany, pomáháte rezervě Rafanů v Pražské lize a ještě jste hrál 1. Ligu! Jak to všechno stíháte?

Tak hlavní přednost má A tým Rafanů, když se nehraje, tak jsem chodil hrát za Ještěrky a pak občas do B týmu, ale jen s týmy, kteří hrají špičku tabulky a ty mají srovnání s některými týmy z 2.ligy.

V 1. Lize jste hráli s Ještěry proti Kometě, která Vás vyřadila ze čtvrtfinále. Jaká to byla série? Jak byste ji zhodnotil? A v čem byla Kometa lepší?

Co se týká Ještěrek, tak bohužel nevím, jak se hrálo venku, ale viděl jsem tam menší hřiště, tak asi výhoda Komety, ale když se hrálo u nás, tak to byl vyrovnaný zápas a bohužel musím říct, že jsme si to prohráli produktivitou a velkou chybou na konci první třetiny, každopádně musím říct, že Polička je hodně kvalitní tým a tímto jim gratuluju .

S Rafany jste ve 2. Lize přešli čtvrtfinále bez velkých obtíží, ale teď vyhlížíte semifinále. Myslíte si, že v něm to bude o něco těžší?

Tak ono ty zápasy jsou spíše hůř pro nás, jelikož v semifinále přijde úplně jiný soupeř, takže jiné tempo, ale věřím v náš tým a půjdeme do všeho naplno a chceme uspět. Tým máme opravdu silný.

Foto: SK Kelti 2008. Tomáš Tóth je jedním z nejproduktivnějších hráčů Rafanů. Dotáhne svůj celek k titulu ve 2. Lize?

Soupeře neřešíme, porazit musíme všechny, pokud chceme titul

Na soupeře stále čekáte, ale vám je nejspíše jedno, s kým budete hrát. Koho byste si ale do série přál?

Soupeře neřešíme, porazit musíme všechny, pokud chceme titul, ale teď už to bude velký boj silných týmů.

Teď ještě Rafanům pomáháte v Pražské lize. Jak moc se tato soutěž liší od těch ostatních? A budete tomuto celku pomáhat nadále?

Jelikož jsme teď nic neměli a kluci hrají se silným týmem z Benders, který má skvělého gólmana a hráče posílené o hokejisty ze Sparty, což nabízí super těžké zápasy a pokud se postoupí a budu moct, tak jim rád pomůžu.

Tabulka 2. Liga - Čechy Střed
POŘ. TÝM Z SKÓRE B
1.
HBC Defekt Třebíz
3 21:7 9
2.
TJ KOVO Praha B
4 15:11 9
3.
HBC Tygři Mladá...
3 16:8 8
4.
HBC Rakovník
3 16:11 6
5.
Rafani Rebel Praha
3 9:11 3
6.
HBC Kladno B
3 11:17 1
7.
SK Kelti 2008 B
3 5:14 0
8.
HC Red Wings...
2 3:17 0