Zprávy RSHb

Výzva Můj klub 2021

Národní sportovní agentura zveřejnila Výzvu Můj klub 2021, stěžejní program pro financování celků mládeže, který se zaměřuje na podporu sportovních klubů a tělovýchovných jednot, jež se věnují sportování dětí a mládeže od 3 do 23 let.

Lhůta pro podávání žádostí je stanovena od 15.10.2020 od 12:00 hodin do 9.11.2020 do 11:59 hodin.

Účelem dotační výzvy Můj Klub 2021 je podpora sportovních aktivit dětí a mládeže ve věku od 3 do 23 let a zabezpečení sportovní, tělovýchovné a organizační funkce sportovních klubů a tělovýchovných jednot realizujících sportovní aktivity dětí a mládeže ve věku od 3 do 23 let.

Jednou z novinek je zrušení minimálního požadovaného počtu členů. Národní sportovní agentura také navýšila poskytovanou částku na jednotlivé kategorie sportovců. Na rozdíl od posledních let není účelem výzvy zabezpečení provozu a údržby sportovních zařízení (na údržbu a provoz se plánuje vypsat samostatná výzva).

Upozorňujeme, že sportovce, kteří nebudou zapsáni v Rejstříku sportu, nebude možné v žádosti uplatnit.

Aktualizaci údajů o evidovaných sportovcích je vhodné provést již nyní v systému Rejstřík sportovních organizací, sportovců, trenérů a sportovních zařízení.

Funkcionalita podávání žádostí bude aktivována v novém prostředí Rejstříku sportu, který umožní přímé propojení evidovaných údajů o sportovní organizaci a sportovcích s žádostí o dotaci. Proto je nezbytné, aby veškeré evidované údaje v Rejstříku sportu odpovídaly skutečnosti.

Případné dotazy lze směřovat na e-mail dotace@agenturasport.cz nebo telefon 704 857 111.

Výzvu včetně příloh naleznete na webových stránkách Národní sportovní agentury.