2. Liga

Finále středu Čech se pomalu ale jistě dostává ke svému závěru. Jak dopadne druhý finálový víkend?

Středočeský region má za sebou první finálový víkend, který skončil jednoznačným vítězstvím pro domácí tygry z Mladé Boleslavi! Ti budou během následujícího víkendu bojovat o titul na Hostivaři. Odvrátí outsider tuto finálovou sérii? Nebo budou Tygři slavit ihned v sobotu?

První finálový víkend patřil Tygrům

První utkání skončilo vítězstvím 6:3 pro mladoboleslavské Tygry. Dvougólový Jiří Erben otevřel skóre finálové série až na začátku druhé třetiny, kdy k jeho brankám přidal ještě jednu rychlou Petr Šíma. Po těchto brankách si alespoň na chvíli vzali slovo hráči Hostivaře a dvěma rychlými góly zdramatizovali tohle utkání do stavu 3:2. Pak už nebyla k vidění do konce druhé periody žádná branka. Další branková smršť přišla až se začátkem třetí části, kdy přišly v rychlém sledu ještě další dva góly, které znamenaly už téměř jistou prohru pro Hostivařské. Na tyto bleskové branky dokázal ještě odpovědět jedním gólem Josef Vosátka z hostujícího mužstva, nicméně další branka už z holí hostů nepadla. Poslední hřebíček do rakve zaklepli domácí 10 minut před koncem prvního klání po zásluze Marcela Maliny.

Pětibodový Tomáš Lhota zařídil jasné vítězství Mladé Boleslavi nad Hostivaří

Druhé utkání patřilo v první řadě pětibodovému Tomáši Lhotovi, který si nejprve dokázal připsat tři branky, k nimž následně přidal i další dvě asistence. V první části otevřel skóre zápasu, načež odpověděli třemi góly i hosté, čímž se dostali do dvoubrankového vedení. V polovině zápasu svojí druhou brankou v zápase odstartoval mladoboleslavský brankostroj právě Tomáš Lhota. Po jeho brance přidali Tygři ještě další tři do konce druhé části. Třetí třetina patřila opět Mladé Boleslavi, jejíž hráči přidali ještě další čtyři přesné střely, a to už utkání bylo dávno rozhodnuté.

Odvrátí Hostivař konec famózní cesty za titulem? Nebo se budou radovat Tygři?

Sobota 11. června 2022

HBC Hostivař B - HBC Tygři Mladá Boleslav 8:30

Neděle 12. června 2022

HBC Hostivař B - HBC Tygři Mladá Boleslav 18:00

Autor fotky: Veverka Rady. Vybojují mladoboleslavští hokejbalisté titul ihned v sobotu?

Druhý červnový víkend patří ve středočeském regionu právě hokejbalistům z Mladé Boleslavi a Hostivaře. Dokáží hostivařští hráči doma porazit svého soupeře, čímž by snížili stav série a vynutili si ještě přesunutí finále zpět do Mladé Boleslavi? To vše se dozvíte, když na tyto zápasy dorazíte, a přijdete se o všem přesvědčit, právě 11. a 12. června.

Tabulka 2. Liga - Čechy Střed
POŘ. TÝM Z SKÓRE B
1.
HBC Defekt Třebíz
3 21:7 9
2.
TJ KOVO Praha B
4 15:11 9
3.
HBC Tygři Mladá...
3 16:8 8
4.
HBC Rakovník
3 16:11 6
5.
Rafani Rebel Praha
3 9:11 3
6.
HBC Kladno B
3 11:17 1
7.
SK Kelti 2008 B
3 5:14 0
8.
HC Red Wings...
2 3:17 0