Vyšší ligy

Jak se bude dařit středočeským celkům ve vyšších soutěžích?

Extraliga a 1. Liga startují již první víkend v září. Ze středočeského regionu se v nich objeví mnoho celků. Jaké to budou a kdo z nich bude bojovat o ty nejlepší umístění a pozice?

Bude sahat Kert Park po dalším titulu?

Z Prahy v nejvyšší hokejbalové soutěži letos budou nastupovat dva celky. Pro další titul v řadě si bude chtít jít HC Kert Park Praha. Dokáží to hráči z Lužin? Ukázat se také budou chtít hokejbalisté z HBC Hostivař, která bude nebezpečným soupeřem všem týmům. Nesmíme zapomínat na vicemistra z Kladna, který se bude snažit sesadit Kert Park. Jak na tom budou Rysové z Kladna? Tyto týmy opět budou bojovat o play off, v němž se ve třech částí utkají o mistrovský titul. Musí se počítat s částí play down, které se bude hrát opět stylem play off.

Má Kert Park na to, aby získal další titul v řadě? Autor fotky: Michal Pěch.

KOVO muselo do 1. Ligy, v jakém složení bude tato soutěž?

Do druhé nejvyšší soutěže muselo sestoupit TJ KOVO Praha. Tento celek bude společně s mladoboleslavskými celky bojovat, kteří vyhráli loňskou 2. Ligu, ve Východní divizi. Na západu republiky se z našeho regionu představí tým Keltů, který také minulou sezónu působil ve 2. Lize. Jak se ale bude dařit Novému Strašecí? Podaří se mu porvat o play off? Základní část druhé nejvyšší soutěže se bude hrát na tři kola, přičemž dojde na předkolo play off na 2 zápasy a poté dojde na křížení divizí ve čtvrtfinále.