Český pohár

Český pohár je zpět! Jaké týmy ze středních Čech se do něj zapojí?

Vedle soutěží se během tohoto víkendu rozejde Českých pohár, ve kterém se mohou týmy z nižších soutěží potkat právě s těmi z vyšších! V neděli započne 1. kolo, v němž se utkají druholigové celky o možný postup do dalšího kola! Které týmy se poperou o postup z našeho regionu?

Jaké týmy se podívají do 2. kola Českého poháru! Do soutěže naskočí již prvoligové týmy!

První kolo Českého poháru nabídne druholigovým celkům z regionu se porvat o postup do další fáze této soutěže. Veškeré zápasy jsou v tomto kole hrány regionálně. Ve 2. kole postupující celky narazí na papírově kvalitnější soupeř, přičemž v tomto kole nastoupí již prvoligoví zástupci! Zápasy se odehrají na roli „outsiderů“. Všichni zástupci regionu Čechy Střed se do poháru zapojí až ve středu na státní svátek.

Středa 28. září 2022

HBC Plzeň C – SK Kelti 2008 18:30

HBC Kladno B – HBC Nové Strašecí 12:00


Jak dopadne 1. kolo Českého poháru? Postoupí favorité z Berouna a Nového Strašecí?

V prvním kole Českého poháru se z našeho regionu představí tři celky. Kelti z Berouna si budou muset poradit s týmem HBC Plzeň C. Tento druholigový celek by pro hokejbalisty z Berouna neměl být problém, když nastupují v 1. Lize. Dočkáme se regionálního derby, kdy prvoligové Nové Strašecí vyzve rezervu HBC Kladna. Kdo bude mít větší sílu a postoupí dále?