2. Liga

Druhá liga se znovu rozběhne za týden! Kladno B nepolevuje a zapíše již čtvrtý zápas. Naopak poprvé se v rámci pražského derby představí B tým Kova

Neděle 2. října 2022 přinese hned 3 zajímavá klání. Program načne v 11:00 Defekt Třebíz, který v Novém Strašecí přivítá Rakovník. Pokud se oba týmy sejdou v dostatečném počtu, mohou diváci očekávat vyrovnanou bitvu. Jaké další zápasy nás čekají?

Jak Třebíz, tak Rakovník již dříve ukázali velikou ofenzivní sílu a brankáři se pravděpodobně nebudou nudit ani tentokrát. V dresu domácích bude chtít Bohumil Gotthard navázat na bodový zisk ze zápasu s Hostivaří a na druhé straně bude svou bodovou sbírku chtít rozšířit trio Gerlich, Tvarůžek, Pechanec.

Ve 14:00 se v Hrdlořezech sejde domácí mužstvo k utkání s rezervou Kladna

Ve 14:00 se v Hrdlořezech sejde domácí mužstvo k utkání s rezervou Kladna. Nepopulární povrch může hrát do karet místním, ale zárukou to být nemusí. Přeci jen v posledním duelu na tomto hřišti utrpěli debakl 1:9 od hráčů Rakovníka. Kladenští se do sezóny vrhli velmi zostra, ale pozitivně své výkony zatím rozhodně hodnotit nemohou, a proto by proti Red Wings potřebovaly naplno bodovat.

Nedělní program vyvrcholí v 17:00 na Palmovce

Nedělní program vyvrcholí v 17:00 na Palmovce, kde se v pražském derby střetne domácí Kovo B s rivalem z Hostivaře. Na Kovo čeká premiéra, protože jako poslední celek 2. ligy ještě do žádného zápasu v novém ročníku nenastoupilo. To by mohlo hrát do karet hostům, kteří mají na svém kontě již 2 ligová utkání. Navázat budou určitě chtít na to první, ve kterém doma přehráli Kladno B 6:1. Druhé klání venku s Třebízí by se dalo hodnotit spíše jako propadák, a tak nebude ani domácí Kovo rozhodně bez šance.

V týdnu se pak bude činit mužstvo Rafanů, které čeká ve středu večer domácí utkání s Kovem a hned v pátek si vyjedou jeho hráči do Hostivaře. Do obou zápasů nastupují Rafani v roli favorita, ale to vůbec neznamená, že oba pražští soupeři nepřekvapí. Najdeme po těchto duelech Rafany na čele tabulky? A co Tomáš Tóth v jejich barvách? Naváže na loňskou sezónu a rozběhne svůj brankostroj?

Tabulka 2. Liga - Čechy Střed
POŘ. TÝM Z SKÓRE B
1.
HBC Defekt Třebíz
3 21:7 9
2.
TJ KOVO Praha B
4 15:11 9
3.
HBC Tygři Mladá...
3 16:8 8
4.
HBC Rakovník
3 16:11 6
5.
Rafani Rebel Praha
3 9:11 3
6.
HBC Kladno B
3 11:17 1
7.
SK Kelti 2008 B
3 5:14 0
8.
HC Red Wings...
2 3:17 0