2. Liga

Letní pohár 2. ligy poznává favority

Podobně jako minulý rok i letos představuje Letní pohár 2.ligy vítanou náhradu standardní soutěže. Peleton účastník původně čítal sedm celků, které plánovaly změřit své síly. A již po prvních kolech začíná být jasněji v tom, které celky mohou mít ty nejvyšší výsledkové ambice.

Jedním z adeptů medailových umístění jsou Tygři z Mladé Boleslavi, kteří by rádi obhájili vítězství v Letním poháru z minulého roku. V cestě jim ovšem stojí minimálně tři velice zdatní konkurenti. Prvním z nich jsou Kelti, kteří by si rádi spravili chuť po loňské finálové prohře v prodloužení. Kelti vyhráli tři úvodní zápasy a v posledním duelu si na nájezdy na domácí půdě poradili právě s Mladou Boleslaví.

Další týmem, který míří vysoko, jsou Rafani. Pražský celek vstoupil do poháru velmi jistě a ve třech zápasech si připsal dvě výhry. Trojici pak doplňuje mužstvo Nového Strašecí. Klukům z Kocourku se zatím daří a i díky tomu, že mají nejvíce odehraných zápasů, se drží na čele tabulky.

V dolní polovině tabulky se nachází Hrdlořezy a béčka Kladna a Hostivaře. Kladeňáci sice v prvním duelu dokázali obrat Nové Strašecí o jeden bod, ale po druhém odehraném zápase se rozhodli odstoupit ze soutěže. Hrdlořezy si zatím připsaly pouze jednu výhru a to nad Hostivaří B, která je po třech odehraných zápasech prozatím bez bodu.

V následujících týdnech nás čeká ještě řada duelů, které mohou s pořadím zamíchat, všichni ale už jistě vyhlíží zejména zápasy o konečné umístění v první čtyřce.

Obhájí Tygři svou loňskou pozici nebo Letní pohár bude mít nového majitele ? Celkového vítěze bychom měli znát v neděli 11.7...



Tabulka 2. Liga - Čechy Střed
POŘ. TÝM Z SKÓRE B
1.
Rafani Praha
18 110:45 38
2.
TJ KOVO Praha B
18 75:62 31
3.
HBC Hostivař B
16 84:65 30
4.
HBC Rakovník
17 86:66 28
5.
HBC Kladno B
17 73:78 24
6.
HBC Defekt Třebíz
17 86:89 21
7.
HC Red Wings...
17 27:136 8