Ostatní oznámení

Nižborský pohár přípravek již potřetí

V sobotu 12. června 2021 proběhl již 3.ročník Nižborského poháru kategorie U11 – přípravky. Vzhledem k pandemické situaci a souvisejícím omezením se turnaj odehrál v jednodenním formátu s menším počtem účastníků, nic to ale neubralo na chuti a zápalu všech jeho účastníků.

Vedle tradičního účastníka a obhájce loňského vítězství HBC Kladno a v zásadě domácího SK Kelti 2008, organizátoři přivítali dva týmy ze západu Čech - HBC Plzeň a TJ Snack Dobřany.

V první polovině hracího dne týmy odehrály vzájemné zápasy, ze kterých se rekrutovaly jejich pozice pro následující utkání o konečné umístění v turnaji. V semifinále se proti sobě postavili vítězové základní části Kelti a dobřanští Šneci  a plzeňští mečouni změřili síly s kladenskými rysy.

Po lítém boji zejména v druhém semifinále se o pohár pro vítěze utkali Kelti s Plzní, přičemž jediný gól rozhodl o tom, že pohár nakonec zůstane u Berounky.

V průběhu celého dne byla vidět spousta krásných hokejbalových okamžiků a herních akcí a kombinací. K vidění také bylo týmové chování hráčů, kteří se vzájemně podporovali, což pomáhalo výkonům i celkové atmosféře.

Přestože diváci měli tentokrát pohyb v areálu výrazně omezen, vytvořili pěknou atmosféru a malí sportovci si jejich aplaus náležitě užili.

V neposlední řadě patří dík pořadatelům, kteří vše zvládli na jedničku a rozzářené tváře účastníků jim byly tou nejlepší odměnou.