Ostatní oznámení

„Turnaj jsme si náramně užili“, shodují se ocenění Kelti…

K „reportážnímu mikrofonu“ jsme po úspěšné misi Keltů na MiniVranov cupu přizvali oba držitele individuálních ocenění - Denise Krbce (nejužitečnější hráč) a Ondřeje Koudelu (překvapení turnaje). Co bylo pro ně největším zážitkem, jaké plány mají pro zbytek prázdnin a mnohem víc se dozvíte v článku.

S týmem Keltů jste absolvovali MiniVranov cup. Jak turnaj s odstupem dvou týdnů hodnotíte?

O.Koudela: Byl to určitě parádní zážitek, na který budeme všichni rádi vzpomínat. Je velká škoda, že se nám nepodařilo uspět v semifinále, ale i přes to jsme si turnaj velmi užili.

D.Krbec: Byla to pecka! Organizátoři MiniVranov cupu měli všechno perfektně vymyšlené a propracované a i když jsme na zlato nedosáhli, turnaj jsme si moc užili.


Co bylo pro vás největším zážitkem?

O.Koudela: Celý turnaj a vše okolo něj - od cesty tam přes samotný turnaj až po cestu zpět byl neskutečný zážitek, na který budu hodně dlouho rád vzpomínat.

D.Krbec: Za mě určitě zápas o 3. místo, který jsme zaslouženě vyhráli, ale hudební vystoupení mistra Romana Kurhajce na nádraží ve mně taky zanechalo velký dojem...


Na Slovensku jste byli už podruhé…Co je největším lákadlem k účasti pro vaše potenciální „následovníky“?

O.Koudela: Na turnaji je úžasná atmosféra, kterou by určitě každý rád zažil. Mimo to je velkým lákadlem možnost překonat naše dosavadní výsledky.

D.Krbec: Řekl bych, že touha po úspěchu na zahraničním turnaji. Na Slovensku je atmosféra úplně jiná, než ji známe a to se mi hodně líbilo.


Na turnaji jste získali i individuální ocenění. Čím myslíte, že jste organizátory zaujali? Je někdo, koho byste třeba ocenili vy sami…?

O.Koudela: Tým odvedl dobrý výkon jak v útoku, tak v obraně, čímž mi moji práci velmi zjednodušoval. Až na pár výjimek se přede mnou nedělo nic příliš nebezpečného, a moc toho za moje záda nespadlo. To pravděpodobně bylo důvodem, proč jsem individuální ocenění získal. Ale jak jsem již výše zmínil, ocenění by si za svoji dobrou práci zasloužil celý tým.

D.Krbec: Vždy se snažím hrát svoji hru, tu, co umím, hrát s chladnou hlavou a týmově, rychle napadat, být u hráče vždy o krok dřív a to se mi na Slovensku dařilo.


Máte nějaké zajímavé plány pro zbytek prázdnin? Jak se připravujete na vstup do dorostenecké kategorie?

O.Koudela: Během zbytku prázdnin mám v plánu odpočinek, ale taky pár hokejbalových akcí, které mě posunou zase o něco dál, a mimo jiné mi pomůžou připravit se na další sezonu. Na vstup do dorostenecké kategorie se nijak zvlášť nepřipravuji. Snažím se poctivě a naplno trénovat celý rok, bez ohledu na kategorie.

D.Krbec: Doma se snažím vždy dělat něco navíc. Dorostenecká soutěž je prostě jiná liga - rychlejší a tvrdší, a proto se na to musím jak fyzicky, tak psychicky připravit.