Regionální ligy

Oblastní liga na Kladensku uzavřela podzimní část sezóny

I když se průběh podzimní části sezóny obešel bez větších komplikací, samotný závěr nevyšel úplně podle představ. Z důvodů nových vládních opatření byla řada týmů donucena přeložit poslední zápasy do jarní části. Nicméně i přesto je za námi víceméně polovina základní části.

Pořadí týmů se nám zase trochu promíchalo, některé týmy si ale naopak upevnily svojí pozici v tabulce. Už se pomalu stává tradicí, že první místo patří Beer Stars Hnidousy. Beeři jsou zatím od začátku sezóny stále stoprocentní a v pořadí druhý Notor Kladno ztrácí už sedm bodů. Na třetím místě se mezitím zabydleli Kelti B a tým z Berouna má navíc zápas s rezervou Nového Strašecí k dobru. Právě Bubáci z Kocourku pak drží čtvrtou pozici v tabulce, a tak tato dohrávka může být více než zajímavá. 

Přesouváme se do středu tabulky, kde je poměrně vyrovnaný souboj tří celků a to Sun Devils Kladno, Falcon Kročehlavy a Lev Cvrčovice. Z této trojice vystrkují trochu růžky Ďáblové, kteří jsou na tom z této trojice bodově nejlépe a dlouho okupovali i vyšší příčky. Falcon má ale o jeden odehraný zápas méně, takže se pořadí v této trojici může na jaře ještě promíchat.

V dolní části tabulky se dlouhodobě drží čtyři týmy, jejichž pořadí se mění po každém zápase. Momentálně je na tom nejlépe Moribundus Kladno, který obsadil osmou pozici. Deváté a desáté místo se stejným bodovým ziskem okupují Sparta Kladno a Vrány Černíkovice. Vrány mají ale nejméně odehraných zápasů, a tak pro ně bude zásadní, jak úspěšně vstoupí do jarní části sezóny. Předposledním místo patří Deltě. V samotném suterénu tabulky se pak nachází Narko Kročehlavy pouze s jedním bodem.

To je pro tento kalendářní rok z hokejbalu na Kladensku vše a těšíme se v novém roce opět na viděnou.

Tabulka Pražská hokejbalová liga
POŘ. TÝM Z SKÓRE B
1.
Rafani Rebel Praha B
3 22:14 9
2.
SHM HBC Medvědi
3 14:3 8
3.
SHM HK Avir Praha A
2 15:5 6
4.
SHM HK Avir Praha B
4 14:16 6
5.
Rafani Rebel Praha C
4 10:10 4
6.
SHM Goblins Praha
2 4:4 3
7.
SHM HbC Fénix Praha
3 10:12 3
8.
HBK Bohemia Benders...
3 11:19 3
9.
HBC Horní Počaply
2 9:15 0
10.
Mighty Bucks Praha
2 6:17 0