Ostatní oznámení

Mládežníci ze středních Čech v Extraligách juniorů a dorostu nezahálejí! Kdo vede tabulky a komu se naopak nedaří?

Náš region má zastoupení také v mládežnických Extraligách, kde hraje nemálo týmů. Extraliga juniorů zatím patří Hostivaři. Ale i další celky nejsou pozadu. V Extralize dorostu se zatím nejlépe daří Kladnu a Hostivaři! Ostatní mužstva budou bojovat o postup do osmičky, které si to rozdá v play-off!

Foto: HBC Kladno. Junioři kladenských Rysů nezažívají povedenou sezónu. Dotáhnou se na jaře na špičku tabulky?

Extralize juniorů vládne Hostivař! Ostatní celky ze středních Čech na špičku ztrácejí!

Junioři Hostivaře vládnou Extralize ve východní divizi se 31 body a jsou na prvním místě tabulky, o které se dělí s pardubickým Svítkovem! Je jenom otázkou, jestli si toto umístění udrží do vyřazovací fáze sezóny. V západní divizi zápolí hned 5 středočeských týmů juniorů. Nejlépe na tom je Kladno, které s 23 body stíhá Prachatice na třetím místě. Podobně na tom jsou Kelti z Berouna, kteří s 21 body jsou naopak v závěsu Kladna! I další 3 pozice níže patří Středočechům. Na 6. pozici se pohybuje pražské KOVO, na 7. místě jsou Raci a poslední místo patří Novému Strašecí, které má pouze 3 body. Jak se středočeští junioři pochlapí? A kdo postoupí na jaře do play-off?



Extraliga dorostu patří Kladnu a Hostivaři! Kelti a Kert Park se drží uprostřed tabulky!

V Extralize dorostu všechny středočeské týmy dorostenců nastupují v západní divizi, které vévodí Kladno, jenž nastřílelo 82 branek a pouze 20 jich inkasovalo. Druhá Hostivař je na tom velmi podobně, oproti Kladnu má pouze o 2 body méně. Čtvrté místo po podzimní části patří Keltům, na které se dotírá pražský Kert Park. Pražané z Lužin mají stejně bodů jako dorostenci Suchdola nad Lužnicí. Mají šanci se tyto juniorské týmy ze středu Čech dostat do play-off? Na poslední 3 místech jsou pražské týmy. 8. místo patří týmu TJ KOVO Praha A, 9. pozici okupují SK Rebel Praha a na chvostu s žádným bodem smutní TJ KOVO Praha B.

Foto: HBC Hostivař. Bude mít hostivařský klub mládežnické úspěchy i v této sezóně?