Ostatní oznámení

První červnový víkend bude plný hokejbalu...

Dlouho toužebně očekávaný zápasový start je tu! O nadcházejícím víkendu konečně vypuknou v našem regionu zápasová klání napříč všemi kategoriemi. I když už v předchozích týdnech nebyla nouze o přátelská utkání, tento víkend bude přeci jen v něčem jiný.

Příležitost k zápasovému vytížení totiž dostanou zástupci prakticky všech kategorií od minipřípravky po dospělé. I nadále je samozřejmě nutné respektovat vládní nařízení, a tak organizátoři utkání budou muset zvládnout zvýšené zejména administrativní nároky a omezení co do počtu osob v areálech, přesto se jedná o viditelný krok vpřed, který nadělá spoustě hokejbalistů a hokejbalistek jistě velkou radost.

Sobota bude tradičně patřit přípravkám a starším žákům. V kategorii přípravka svede líté boje na hřišti Kert Parku a v novém areálu v Hostivaři celkem 9 mužstev. Na Lužinách bude v sobotu rušno i při turnaji starších žáků, kdy plánovaný „miniturnaj“ svedl dohromady vedle domácích také KOVO Praha a Hostivař. V Berouně se pak domácí Kelti v rámci miniturnaje hraného podobně jako na Lužinách na 2x15 minut poměří se severočeskými soky z Mostu a Ústí nad Labem.

V neděli si pak své dostaveníčko dají hráči a hráčky kategorií minipřípravka a mladší žáci. V rámci nejmenší kategorie změří své síly na hřištích v Berouně a Hostivaři hned 11 týmů. V kategorii mladších žáků pak dokompletují žáci Keltů svůj „severočeský víkend“, kdy ročník 08 v Ústí nad Labem poměří síly s domácími a Wolves Chomutov. V Mladé Boleslavi se pak mladší Kelti (09) poměří kromě domácích Tygrů také s hokejbalisty z Rakovníka.

Kromě toho bude pokračovat dalšími zápasy Letní pohár 2.ligy a nejinak tomu bude i v případě ligy Pražské.

Nezbývá než všem zúčastněným popřát hodně sportovních úspěchů a organizátorům hodně trpělivosti a pochopení.