Regionální ligy

Podzimní část ukončily regionální soutěže! V Praze vládne AVIR a na Kladně Devils!

Po listopadu se na zimu ukončily i regionální středočeské hokejbalové soutěže. Jaké je tabulkové pořadí pro zimní přestávku? V Pražské lize se nejvíce dařilo hlavnímu týmu AVIRU, který nasbíral 28 bodů. V Kladenské lize zase překvapili Ďáblové!

Pražská hokejbalová liga

Týmy z Pražské hokejbalové ligy stihly za podzimní část odehrát 10 či 11 utkání. Lídrem tabulky pro zimní přestávku se stal pražský AVIR A, který z 10 zápasů ztratil pouze 2 body, a proto se hřeje na čele tabulky s 28 body, a ještě se zápasem k dobru. Podzim dobře odehrála rezerva Rafanů, která si vysloužila 24 bodů, avšak na ní dýchají Benders a SPC. To má shodný počet bodů s pátými Goblins. Špatně se nevedlo ani šestému Fénixu či sedmém Mighty Bucks. Medvědi si připsali za podzim 11 bodů, na které doléhají Ďáblové a rezerva Aviru. Nejméně se dařilo týmu HBC Horní Počaply, který prohrál všechna svá utkání.

Tabulka Pražské hokejbalové ligy po podzimní části. Zdroj: RSHb Čechy Střed.

Kladenská hokejbalová liga

Kladenská hokejbalová liga na podzim nabídla mnoho přestřelek a zběsilých výsledků. Nejvíce viditelní byli kladenští Devils, kteří za podzim ztratili jenom bod a ani jednou ze 13 zápasů neprohráli. Jejich skóre je 123:25! Na druhém místě jsou zaslouženě Beer Stars, na které ztrácí tři body Kelti. Obdobně na tom je i rezerva Nového Strašecí. Na pátém a šestém místě je Falcon a Lvi Cvrčovice. Notor Kladno se vyrovnalo Cvrčovicím s 19 body. Dolní část tabulky poté obsadilo Narko, Delta Kladno, Vrány, Moribundus a NFC Sparta, která se snažila předstihnout právě Moribundus. Sparta inkasovala ze všech týmů z kladenské ligy nejvíce, a to 98 branek.

Tabulka Kladenské hokejbalové ligy po podzimní části. Zdroj: RSHb Čechy Střed.

Tabulka Pražská hokejbalová liga
POŘ. TÝM Z SKÓRE B
1.
SHM HK Avir Praha A
2 15:5 6
2.
Rafani Rebel Praha B
2 14:8 6
3.
SHM HK Avir Praha B
3 11:10 6
4.
SHM HBC Medvědi
2 7:3 5
5.
SHM HbC Fénix Praha
2 7:5 3
6.
SHM Goblins Praha
2 4:4 3
7.
Rafani Rebel Praha C
3 3:7 1
8.
Mighty Bucks Praha
1 6:10 0
9.
HBC Horní Počaply
1 3:7 0
10.
HBK Bohemia Benders...
2 5:16 0