Ženy

Liga žen uzavřela podzimní část 3. kolem základní části.

Státní svátek 17. listopadu patřil na hřištích ve Svitavách a v plzeňských Štruncových sadech ženskému hokejbalu. Prachatice se stále drží na čele tabulky. Na třetí příčku se po domácím vydařeném turnaji vyhouply svitavské hokejbalistky.


Hokejbalistky domácích Sršňů stoprocentní. Fretky zůstávají na stejném pořadí.

Na svitavský zimní stadion zamířila čtveřice týmů. Kromě domácích Svitav se zde představil Beroun, Kadaň a Třinec. Všechny zápasy přinesly zajímavé výsledky nejvíce se však dařilo domácím hokejbalistkám. Ty ve všech třech zápasech braly body a ty je posunuly na třetí příčku v tabulce. Naopak o příčku níž, se posunula Kadaň, i přes vysoký výsledek 5:1 nad Berounem byl zápas střelecky vyrovnaný, o vítězi v zápasu s Třincem rozhodovaly nájezdy, ve kterém body pro Panthers zajistila Barbora Patočková.

Třinec sehrál úvodní utkání se Svitavami, kde se sice snažil vyrovnat ve druhé polovině zápasu, ale to se mu nepovedlo. V zápasu s Berounem si připsal tři body po gólech Žilovcové, Kochanové a Lagové. Poslední utkání sehrál s Kadaní, kde v průběhu utkání stále dotahoval skóre, zápas nakonec dospěl až k nájezdům, kde byla úspěšnější Kadaň. Beroun, alias „Fretky“, tak zůstávají v tabulce stále na stejném místě.

SK Kelti 2008 vs. TJ Sršni Svitavy 0:4 (0:2, 0:2)

Branky a nahrávky: 1. Kantorová (Ištoková), 9. Zavoralová (Ondrová), 21. Kantorová (Ondrová) 21. Kantorová.

Panthers Kadaň vs. SK Kelti 2008 5:1 (2:1, 3:0)

Branky a nahrávky: 6. Patočková (Manhartová), 10. Patočková (Manhartová), 16. Lédlová (Manhartová), 20. Patočková (Lédlová, Manhartová), 23. Manhartová (Patočková) - 6. Kondrátová.

HBC Enviform Třinec vs. SK Kelti 2008 3:1 (1:0, 2:1)

Branky a nahrávky: 7. Žílovcová (Kochanová), 17. Kochanová (Žilovcová), 17. Lagová (Žílovcová, Kochanová) - 15. Kondrátová (Hloušková).