Přebor přípravek

V regionu vzniká na Základní škole Velká Dobrá nový tým přípravek

V sobotu 26. listopadu se na regionálním turnaji přípravek představil nový tým složený z hráčů, kteří dochází na hokejbalový kroužek vedený při Základní škole Velká Dobrá.

Tento kroužek probíhá již od loňského školního roku a poprvé se chlapci a dívky zúčastnili skutečného hokejbalového turnaje a měli tak možnost porovnat své dovednosti s "profesionálními" hokejbalisty, kteří pravidelně trénují ve svých klubech.

Akci zhodnotil trenér kroužku Tomáš Mathauser: "Jsem moc rád, že jsem se s dětmi z kroužku mohl zapojit do turnaje regionálního přeboru. Velké poděkování patří nejen hráčům a rodičům, ale také klubu HBC Kladno, který zapůjčil potřebné vybavení pro děti tak, aby mohly nastoupit. Spolupráce s kladenským klubem probíhala již v minulost a za jejich podporu jsem moc rád. Na oplátku jim v kroužku "připravuji" nové hráče (např. v loňském roce se podařilo přesunout do soutěžního hokejbalu jednoho hráče přímo do kategorie přípravky). Děti odehrály čtyři zápasy proti různým soupeřům. I když jim herně úplně nestačily, tak v průběhu turnaje byl patrný jejich herní růst, který vyvrcholil vstřelením branky. Rád bych se s dětmi z kroužku účastnil pravidelně regionálních turnajů přípravek a rozšířil spolupráci s kladenským klubem například občasnými společnými tréninky."

Kroužek při Základní škole Velká Dobrá probíhá i v letošním školním roce, proto se budeme těšit na častější zapojení jeho hráčů do turnajů regionálního přeboru a hokejbalu obecně.

FOTOGALERIE z turnaje

Tabulka Turnaje přípravek 5+1 - Čechy Střed