Český pohár

Final Four loňského ročníku Českého poháru je tady! Sledujte všechny zápas živě na YouTube.

V sobotu 2. a v neděli 3. září 2023 se dohraje nedokončený ročník 2022/23 Českého poháru. Final Four se podle losu odehraje na hokejbalovém hřišti v Kladně, kam se přes pavouka dostalo domácí HBC Kladno, HBC Svítkov Stars Pardubice, HBC Hostivař a vicemistr 1. Ligy TJ Blatná Datels. Kdo uzme trofej?

Semifinále Českého poháru

Blatná bude chtít přejít přes Hostivař! Ustojí Kladno prověrku Svítkova?

Na kladenském stadionu vše odstartuje v sobotu ve 14:00, kdy vicemistr 1. Ligy z Blatné prověří sílu pražské Hostivaře. Extraligový celek by měl být papírovým favoritem, ale sedne mu jihočeská hra? Posilněná Hostivař by mohla dojít do finále, ale Datlové budou chtít navázat na stříbrné medaile z loňského ročníku 1. Ligy. V 17:00 započne extraligový souboj mezi Kladnem a Svítkovem, který rozhodne o druhém finalistovi. Souboje o zlato a bronz se uskuteční v neděli 3. září 2023 – finále ve 14:00 a zápas o bronz v 11:00. Všechny zápasy bude možné sledovat na YouTube.

>>SLEDUJTE VŠECHNY DUELY ŽIVĚ NA YOUTUBE<<

Ohlasy před Fina Four:

HBC Hostivař (Jan Krtička): "Na finálový turnaj Českého poháru se těšíme. Je to odměna pro nás všechny za loňskou práci. Nebudu zastírat, že bych turnaj rád vyhrál. Podařilo se mi to jako hráči, tak by bylo příjemné vyhrát turnaj i z pozice trenéra. Finálový turnaj nehrajete každou sezónu. Přál bych to klukům, aby se nám to povedlo a oni vyhráli svou první trofej v dospělém hokejbale – většina z nich. (úsměv) Ale…, je tu velké ale…vyhrát chtějí všechny čtyři týmy samozřejmě. Když jsem dneska (27.8., pozn. red.) viděl Kladno v přípravě na Páňovi, tak tam je vidět kvalita, posílení. Určitě tak i Svítkov nelenil. A Blatná… Tým, který v přípravě na sezónu porazí Kert Park, tak ten určitě nemůžeme podcenit, musíme se dobře připravit. Uvidíme, co nám víkend přinese."

HBC Kladno (Jaroslav Procházka): "Odložený finálový turnaj Českého poháru pořádáme na Kladně a cíl je jasný - získat trofej."