Mládež

Jak vypadal podzim pro středočeské celky v Extraligách juniorů a dorostu?

Střední Čechy mají hojné zastoupení i v mládežnických Extraligách. Jak se jednotlivým celkům povedla podzimní část? Tabulkové postavení a více informací naleznete v tomto článku.

Extraliga juniorů – kdo jde ze středočeských celků do nadstavby?

V Divizi Východ je celkem 7 týmů, ale jenom dva středočeské. TJ KOVO Praha má pouze bod a vypadá to s ním velmi bledě. Za to hostivařští junioři jsou na tom o poznání lépe. Se skóre 47:23 (nejlepší obrana v divizi) si vysloužili místo v jarní nadstavbě. V Západní divizi jsou čtyři zástupci ze středních Čech. Rebelové sbírají zkušenosti, protože za 11 zápasů dostali 85 branek. Rakovník je na tom se 6 body podobně. Podzimní část o bod prohráli Kelti, kteří se 29 body jsou na druhém místě. HBC Kladno skončilo třetí.


Extraliga dorostu – jakým klubů ze středních Čech se nejvíce daří?

V Divizi Východ se ze středočeských celků dařilo opět nejvíce Hostivaři. Ta má zatím z 11 zápasů 23 bodů. V závěsu jsou Rebelové s 21 body. HC Kert Park Praha se také neprezentuje špatným hokejbal, patří mu 5. místo. Jedinými zástupci v Západní divizi je Kladno a Kelti. Kelti jsou zatím třetí s 25 body, ale mají nejproduktivnější útok v divizi. Dali 93 gólů. Kladno je po podzimu páté.