Mládež

Junioři vstoupí do zimní přípravy už v prvním lednovém týdnu! „Očekávám primárně kondiční přípravu", říká Štěpán Trajer!

Už na konci prvního lednového týdne vstoupí do zimní přípravy i nejstarší mládežnická kategorie Hostivaře, junioři. Jak se na tuto část těší Štěpán Trajer? To zmínil v klubovém článku.

To, co bych si opravdu přál a jsem ochotný pro to udělat, co jen bude v mých silách, je titul Extraligy juniorů

Štěpáne, jak zpětně hodnotíš podzimní část?

Podzimní část hodnotím jednoznačně kladně. Poté, co jsme měli snový start a zvládli těžké a důležité zápasy, jsme nakonec dostali studenou sprchu, která si myslím, že docílila k probuzení a uvědomění týmu, což pro nás bude důležité na jaře, v A skupině.

Co očekáváš od blížící se zimní přípravy?

Od zimní přípravy očekávám primárně přípravu kondiční. Jsem rád, že máme na tuto zimní přípravu k dispozici i All in Training Complex, jelikož jsem zimní přípravu v těchto prostorách už jednou absolvoval a líbilo se mi tam. Věřím v to, že zimní příprava bude intenzivní a těším se na ní. Dále také doufám, že odehrajeme v rámci zimní přípravy co nejvíce přátelských utkání.

Jak po roce a půl hodnotíš svůj přesun do Hostivaře a co bylo po přesunu pro tebe nejnáročnější?

Můj přesun do Hostivaře posuzuji jako správné rozhodnutí. Jsem tu spokojen jak ze stránky svého hráčského rozvoje, tak i po stránce lidské. Myslím tím, s jakými lidmi se zde stýkám, a to jak v týmu, tak i mimo něj. Po přesunu do Hostivaře pro mě určitě byly nejnáročnější přesuny na trénink a zpět. Mimo to do sebe všechno zapadlo tak, jak mělo.

A co je tvým hlavním cílem v této sezóně?

To, co bych si opravdu přál a jsem ochotný pro to udělat, co jen bude v mých silách, je titul Extraligy juniorů. V tým mám velkou důvěru, že je schopen vyhrát, ale vím, že to nebude jen tak.

Zdroj článků: HBC Hostivař.