Vyšší ligy

Na Kladně bydlím, bude to trochu ostřejší souboj, očekává před televizním utkáním Dominik Barnošák

O víkendu před televizními kamerami ČT sport plus nastoupí Kladno a Kert Park. Oběma týmům se v letošní sezóně daří a budou bojovat o druhé místo. Zápas už vyhlíží Dominik Barnošák, který v letošní sezóně obléká dres Pražanů, v minulých ročnících hrál za kladenské mužstvo.

Kluci mě na Kert Parku přijali perfektně, je tady skvělá parta

Dominiku, od začátku letošní sezóny působíte v Kert Parku a v osobních statistikách se Vám daří o hodně lépe než v minulé sezóně, jste nejproduktivnějším hráčem týmu. Rozkoukal jste se v novém mužstvu rychle?

Kluci mě na Kertu přijali perfektně, je tady skvělá parta. To, že se mi daří v osobních statistikách, tak musím poděkovat spoluhráčům, hlavně Jegrovi (Vojtěch Jágr, pozn. red.), hodně toho za mě odjezdí a také hlavně trenérovi za důvěru.

Zatím jste také nejlepším nahrávačem soutěže, v sedmi zápasech jste přihrál na devět branek. Věříte, že si takovou formu udržíte co nejdéle?

Všechno se odvádí od tréninku a poctivé práce, doufám, že mi to vydrží (smích).

V minulém souboji proti Pardubicím jste podruhé v sezóně neobdrželi ani jeden gól. Co rozhodlo o dalších třech bodech?

Rozhodla skvělá taktika trenéra, na každý zápas až na Hostivař (smích), nás perfektivně připravuje, a taky hlavně skvělý gólman Návas (Jiří Návara, pozd. red.).

Dominik Barnošák je aktuálně na čele všech nahrávačů CROSSDOCK Extraligy! Po přestupu z Kladna zažívá opět skvělou sezónu. Autor fotky: Michal Pěch.

Nějaké popichování od kluků mi přišlo

V sobotu vyjedete do Kladna a budete s ním v neúplné tabulce bojovat o druhé místo. Jaké jsou vaše cíle, abyste byli úspěšní?

Dobře potrénovat a připravit se takticky, Kladnu se letos daří, tak to bude skvělý zápas.

Na Kladně jste hrál v předchozích sezónách. Těšíte se na tento zápas více nebo ho berete stejně jako ostatní?

Samozřejmě se těším, na Kladně bydlím, takže to bude trochu ostřejší souboj a už nějaké popichování od kluků mi přišlo (úsměv).

Utkání se bude vysílat na ČT sport plus. Na co byste pozval fanoušky ke sledování, pokud nebudou moci přijít fandit ke hřišti?

Určitě na houževnatý a tvrdý souboj, mělo by být snad příjemné počasí. Přeji si, ať přijdou fanoušci co v největším počtu (úsměv).